Evangelisch Contact Almere

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nacht van gebed

31 mei 2024 @ 20:00 - 1 juni 2024 @ 04:00

Oproep om samen te bidden voor de vervolgde kerk :    Nacht van Gebed in Almere 

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren” – Anne van der Bijl

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. En wat een kracht heeft gebed! Zoals bovenstaande quote zegt, geloven we dat bidden verschil maakt voor onze vervolgde broers en zussen. Daarom houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op vele locaties in Nederland. En dus ook in Almere.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni in  het gebouw “Randstek “van de Evangelische Parousia gemeente    (Randstad 21-71 Almere -Stad  op loopafstand van Almere CS , parkeerplaatsen aanwezig).

De Nacht begint vrijdagavond om 20.00 en duurt tot  zaterdagmorgen 4.00 uur. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, India, Nepal en Vietnam.  Ook zullen Almeerders vertellen over hun deelname aan de Muskathlon in Colombia in het najaar.

U/Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Doe zeker mee voor minimaal 1 of 2 uur en kom dan op een heel uur binnen.

Deze bijeenkomst wordt door meerdere kerken in Almere ondersteund en is uiteraard open voor iedereen die mee wil bidden.  Jong en oud.

We geloven in de kracht van eenheid binnen de Kerk van Jezus Christus.

contact: Philip.van.de.Wint@gmail.com

Gegevens

Begin:
31 mei 2024 @ 20:00
Einde:
1 juni 2024 @ 04:00

Locatie

EG Parousia (gebouw Randstek)
Randstad 21-71
Almere, 1314 BJ Nederland
+ Google Maps