Almere voor Jezus


In Almere is er een (online) interkerkelijke jongerencommunity, genaamd Almere Voor Jezus (AVJ). Almere voor Jezus wordt gevormd door jongeren uit verschillende kerken met de visie om connectie te brengen tussen christelijke jongeren in Almere. Er is een verlangen dat christelijke jongeren samen kunnen groeien in geloof en in vriendschap; en om samen Gods liefde uit te mogen delen aan elkaar en aan de stad.

Voorbeelden van activiteiten die worden gehouden zijn spelletjesavonden, worship nights, maandelijks bonding night en nog veel meer. Bij het organiseren van de worship nights zoeken wij graag de samenwerking op met kerken uit Almere.

Op onze Instagram promoten wij graag andere kerkelijke activiteiten (voor jongeren). Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, check dan onze Instagrampagina @almerevoorjezus.

Efeze 4:13 – ‘totdat wij allen komen tot de eenheid van het geloof en van de kennis van de Zoon van God, tot een volwassen4:13 volwassen – Letterlijk: volmaakte man, tot de maat van de grootte van de volheid van Christus’