Evangelisch Contact Almere

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Dankdienst

9 oktober 2022 @ 15:30

Het bestuur van stichting Kerk op de Floriade nodigt u van harte voor de dankdienst op zondag 16 oktober 2022 als afsluiting van het project “FruitfulCity” op de Floriade.

Toen we in maart de uitnodiging verstuurden voor de opening van de Tiny Church op de Floriade, spraken we de hoop uit dat deze inzending van de Almeerse Kerken een brug zou kunnen slaan tussen het Bijbelse visioen van het Nieuwe Jeruzalem en het verlangen naar een leefbare en groene stad zoals dat tot uitdrukking komt op de Floriade. Ruim 6 maanden verder, kunnen we alleen maar verwonderd en dankbaar constateren dat die hoop boven verwachting werkelijkheid is geworden. Meer dan 80.000 bezoekers hebben kennis gemaakt met FruitfulCity. De positieve respons was overweldigend. Voor de vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer hebben gefungeerd was het een zeer bemoedigende en inspirerende ervaring.

Bij de opening van de Tiny Church was er een gebedsmoment om een zegen te vragen over deze inzending van de Almeerse Kerken. Een dankdienst voor de zegen die we deze 6 maanden hebben ontvangen is de enige passende manier om de presentie van de kerken op de Floriade af te sluiten. Bij die dankdienst willen we als bestuur ook een voorlopig verslag uitbrengen. En natuurlijk ook alle mensen bedanken die aan dit prachtige project hebben bijgedragen.

Na de sluiting op 9 oktober begint meteen de ontmanteling van de Floriade. Dus kunnen we niet meer terecht in de Tiny Church, daarom wordt de dankdienst in de Sint Bonifatius kerk (Contrabasweg 239, 1311 LB Almere) gehouden.
Inloop vanaf 15:00 uur (met koffie/thee en wat lekkers)
De viering begint om 15:30

Gegevens

Datum:
9 oktober 2022
Tijd:
15:30