Evangelisch Contact Almere

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert Greatly Blessed

14 september, 2019 @ 19:30

Greatly Blessed komt naar Almere

Op zaterdag 14 september2019 om 19.30 uur staat in Almere een fantastisch concert gepland. De mannen van Greatly Blessed zullen dan optreden in het Missie Centrum De Wegwijzer. De toegang is, zoals gebruikelijk, gratis.

Greatly Blessed is het enige Southern Gospel Men Choir in Europa, en trekt Nederland door om mensen te laten genieten en ook warm te maken voor deze muziek. Het doel is om het Evangelie van onze Heer Jezus Christus uit te dragen, en hiermee harten te mogen raken.
Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze gevarieerde muziekstroming zal hiervan gaan houden! Deze muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie.
Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band. Sommige liederen zijn in Nederland in de Opwekkingsbundel terechtgekomen, maar ook zijn er een aantal van deze gospelsongs door Elvis Presley uitgebracht, onder andere het prachtige “He touched me”.
Greatly Blessed wil het in een avondvullend programma allemaal ten gehore brengen.

Deze mannenformatie bestaat – naast een orkest van 12 musici – uit 12 geselecteerde zangers uit heel Nederland.
Onder de naam Men4Christ – de oorspronkelijke naam – is deze groep enthousiaste en bevlogen mannen in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen musiceert, gebeurt er iets bijzonders.
De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en met Ernie Haase & Signature Sound. Ook gaat Greatly Blessed regelmatig op tournee naar Polen en België.

Tijdens dit meeslepende concert kunt u d.m.v. een beamer, de teksten meelezen en meezingen.
Wij hopen op deze avond het evangelie te verspreiden met zang en muziek, om zo de
Naam van Onze Here Jezus Christus groot te maken.Op zaterdag 14 september 2019, aanvang 19.30 uur ontmoeten wij u graag in:
Missie Centrum De Wegwijzer, Makassarweg 80 in Almere.
De toegang is gratis, kaarten zijn te reserveren via TrueTickets (www.truetickets.nl).

Meer informatie kunt u vinden op onze site: http://www.GreatlyBlessed.nl/ of op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/GreatlyBlessed.nl


Gegevens

Datum:
14 september, 2019
Tijd:
19:30

Locatie

Christerlijke Gemeente De Wegwijzer
Makassarweg 80
Almere-Buiten, Flevoland 1335 HZ Nederland
+ Google Maps